JobHulpMaatje

 

===> Bekijk hier de flyer over de JobGroup die op 1 juni 2021 begint. 

 

JobHulpMaatje heeft aandacht voor jou als persoon en wil je helpen onderzoeken welke baan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring past, om uiteindelijk dié baan te kunnen bemachtigen waar jij op je plek zit!

Heb je geen baan, dreigt er ontslag, of zit je niet meer op de juiste plek in je huidige functie, dan kunnen we je ondersteunen en begeleiden met een goed getrainde vrijwilliger van JobHulpMaatje.

Het verliezen van je baan is heftig en heeft gevolgen voor je zelfvertrouwen, inkomen, sociale contacten (schroom naar je omgeving) en je humeur.

Een onafhankelijk en deskundig Maatje naast je om je te ondersteunen, te motiveren en aan te moedigen, maakt dan het verschil. Soms kan het voldoende zijn om samen met anderen aan een Jobgroup deel te nemen. Dat zijn zeven (wekelijkse) bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur (op een vast tijdstip) waar je ervaringen met anderen uitwisselt en waar je duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.
Het einddoel is een elevator pitch waarmee je je bij een werkgever zelfverzekerd presenteert en jij meer kans maakt op die ene baan, die je graag zou willen.

Kortom JobHulpMaatje is er voor jou!

JobHulpMaatje (een vervolg op het succesvolle SchuldHulpMaatje) wordt georganiseerd vanuit St Voor Elkaar Leiden e.o., het platform van samenwerkende kerken in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. JobHulpMaatje werkt nauw samen en aanvullend op de reïntegratietrajecten van lokale gemeenten, instanties en bedrijven. Lees hier de evaluatie met de resultaten van JobHulpMaatje Leiden e.o. 

 

Werkzoekend, Maatje worden, of als bedrijf aanhaken?

IK WIL HULP   MAATJE WORDEN?   VOORDELEN BEDRIJVEN  

 

 

 

JobHulpMaatje Leiden e.o. is financieel mede mogelijk door: Lokale kerken, Gemeente Leiden, Gemeente Oegstgeest, Fonds 1818, een solidariteitsbijdrage van de gezamenlijke religieuzen in Nederland via KNR - Projecten in Nederland (PIN), en van een aantal maatschappelijk betrokken ondernemers.

    Fonds1818 GemeenteLeiden   driebergen accountants   GemeenteOegstgeest krnpin 
Back to top
Back to top