Helpdeskmedewerker HipHelpt Leiden e.o.

Een mooie vrijwilligersfunctie waarin je helpt om hulp vanuit de kerken te koppelen aan mensen die deze hulp hard nodig hebben.

Stichting Voor Elkaar Leiden e.o. biedt op diverse vlakken hulp aan voor kwetsbare mensen. Naast HipHelpt hebben we bijvoorbeeld ook nog SchuldHulpMaatje en JobHulpMaatje

HipHelpt brengt mensen die hulp nodig hebben samen met mensen die hulp kunnen bieden. Iemand met sociale of praktische hulpvragen die zelf geen sociaal netwerk en/of nauwelijks budget heeft, wordt geholpen door betrokken christenen die zich graag voor de medemens willen inzetten. HipHelpt biedt de instrumenten om deze hulp te organiseren.

Om de hulpvragers en hulpbieders bij elkaar te brengen is er een Helpdesk die door vrijwilligers wordt verzorgd. Je bent één of twee dagdelen ingepland per week om de ingekomen vragen of lopende zaken te begeleiden.

Profiel:

Betrokken christen met een hart voor mensen

Stressbestendig

Enthousiast met doorzettingsvermogen

Je kunt werken met computers

Communicatief vaardig, via telefoon en mail

MBO werk-en denkniveau minimaal

Per week 2 tot 4 uur beschikbaar overdag

Taak:

Hulpvragers en hulpbieders bij elkaar brengen. Je doet de intake van de hulpvraag, je zet de hulpvraag uit bij een groep hulpbieders en verzorgt de match die daar uit komt.

Er is een online systeem beschikbaar wat je voor dit proces kunt gebruiken. Je werkt samen met collega's die je op weg kunnen helpen en waar je mee kunt sparren bij moeilijke vragen.

Je krijgt een training tot Helpdeskmedewerker.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top
Back to top